Vår dedikerade kundservice står redo att hjälpa dig med alla dina frågor och funderingar. Vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

Snabb Hjälp

Personlig Rådgivning

Tillgänglig 24/7

Kundsupport
Kundsupport

Vår erfarna kundservice är här för att hjälpa dig med alla dina frågor och funderingar. Vi erbjuder snabb och effektiv support för att säkerställa att du får den hjälp du behöver när du behöver den. Vårt team är utbildat för att ge dig personlig rådgivning och lösningar som är skräddarsydda efter dina behov.

Oavsett om du har frågor om ditt leasingavtal, behöver teknisk support eller bara vill ha råd om vilken elbil som passar dig bäst, är vi här för att hjälpa dig. Vår kundservice är tillgänglig dygnet runt för att säkerställa att du alltid har någon att vända dig till.

Kundsupport

Har du frågor eller behöver hjälp? Tveka inte att kontakta oss. Vår kundservice är här för att hjälpa dig med alla dina funderingar. Du kan nå oss på telefon eller besöka vårt kontor i Stockholm.

“Jag är oerhört nöjd med den hjälp jag fick från GrönRörlighet AB. Deras kundservice var alltid tillgänglig för att svara på mina frågor och ge mig råd om vilken elbil som passade bäst för mina behov. Rekommenderas starkt!”

Kundsupport

Anna Svensson

Privatkund

“GrönRörlighet AB gjorde hela leasingprocessen enkel och smidig. Deras supportteam var fantastiskt och hjälpte mig genom varje steg. Jag kunde inte vara mer nöjd med min nya elbil!”

Kundsupport

Erik Johansson

Privatkund

“Jag uppskattar verkligen den personliga service jag fick från GrönRörlighet AB. De tog sig tid att förstå mina behov och erbjöd lösningar som passade min budget. Tack för en fantastisk upplevelse!”

Kundsupport

Maria Lindberg

Privatkund

Kontakta oss för rådgivning och support

Vår erfarna kundservice är här för att hjälpa dig med alla dina frågor och funderingar. Tveka inte att kontakta oss för personlig rådgivning och support. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta elbilen för dina behov.